GEMIS d.o.o.
Cesta prvih borcev 11

8250 Brežice

DELOVNI ČAS
pon-pet: 7:00 - 16:00
sob, ned in prazniki: zaprto

E: Info@gemis.si

Dosegljivi vsak delovni dan

od 8:00 - 16:00 ure

O NAS

Podjetje Gemis d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1990 in je kapitalsko povezano z družbo Region d.o.o., katero se ukvarja s projektiranjem, urbanizmom in geodezijo.
V letih od 1997 do 2001 je družba pridobila lastne poslovne prostore, ki jih uporablja in oddaja v najem. 
Razširitev dejavnosti družbe je bila v letu 2001 in 2002 usmerjena predvsem v chartiranje plovil. Dejavnost je bila zelo donosna, vendar se je vodstvo v letu 2005 odločilo, da preneha z opravljanjem te dejavnosti zaradi spremenjene zakonodaje na Hrvaškem. Dejavnost povezana z jadrnicami se je prenesla na podjetje ustanovljeno na Hrvaškem, kjer se navtični posel nadaljuje.
V letu 2003 je podjetje razširilo svojo dejavnost v nakup počitniških kapacitet za oddajanje v najem. Danes tako oddaja počitniške apartmaje na Rogli in otoku Krku.
Prav tako oddaja v najem stanovanja na Cankarjevi ulici ter Gubčevi ulici v Brežicah, Triglavski ulici v Ljubljani in tudi poslovne prostore v Brežicah in Ljubljani. 
Podjetje se ukvarja tudi z oddajanjem gradbene mehanizacije. 
Podjetje je leta 2015 razširilo dejavnost na področje športa, krepitve zdravja in zdravilske dejavnosti z ustanovitvijo Relive centra zdravja in športa v Brežicah.  Več o ponudbi Relive centra se nahaja na www.relive.si. Leta 2018 je podjetje svoje dejavnosti razširilo tudi na področje trgovine ( maloprodaja in veleprodaja) prehranskih dopolnil in medicinskih pripomočkov. Podjetje je ekskluzivni zastopnik za blagovne znamke BIO-SYNERGY in APIPHARMA na Slovenskem in Hrvaškem trgu. Svojo prodajo vrši tudi na spletu preko lastne spletne trgovine www.reliveshop.si. Od leta 2018 blagovna znamka Relive na svetovnem trgu nastopa kot zaščitena blagovna znamka.Leta 2019 je podjetje ustanovilo lastno znamko prehranskih dopolnil "Relive - in step with nature". Leta 2020 je podjetje ustanovilo lastno navtično agencijo www.reliveyachts.com, ki upravlja in trži najem plovil na svetovnem trgu. Gemis d.o.o. v skupini nastopa s podjetji KOP Brežice d.d., Region d.o.o., Gemis nautika d.o.o. ter Relive d.o.o..
Zakonita zastopnika: Vojko Bibič in Klemen Bibič 
 

Vse, kar lahko pri nas najamete:

JADRNICA

od 600€/teden

APARTMA

od 25/noč

STANOVANJE

od 300€/mesec

POSLOVNI PROSTOR

od 100€/mesec

 • NOVO V BREŽICAH

   

  Si želite odmakniti od dnevne rutine, izklopiti misli in okrepiti duha in telo? V centru RELIVE, prvem tovrstnem v Posavju, ponujamo celostno obravnavo telesa, ozaveščamo o pozitivnih učinkih gibanja in poskrbimo za izboljšanje zdravje in počutja. Z obiskom Centra RELIVE si boste polepšali dan, se sprostili, napolnili s pozitivno energijo, si okrepili telo in prerojeni stopili v nov dan.

   
 • ZIMSKA ZABAVA SE JE ZAČELA!

  Aktiven dopust? Zakaj ne! Na rogli se nahaja najmanj sto smučarskih dni na 100 hektarov zasneženih površin letno. Za vse, ki pa vam smučanje ne ustreza, pa je tu tek na smučeh, krpljanje, pohodi ter razvajanje v wellness in fitnes centru Rogla.

   

   

V sodelovanju tudi z:


BIORE
Bioresonanca, dietetika
refleksoterapija in še več.

RELIVE
Zdtavje, fitnes
rekreacija

GEMIS NAUTIKA
Najem jadrnic, apartmajev
stanovanj in poslovnih prostorov.

REGION
Projektiranje, geodezija
nadzori, vodenje investicij.

KOP
Gradbeništvo, asfaltiranje
vzdrževanje in upravljanje stavb.

Gemis d.o.o.
Cesta prvih borcev 11, 8250 Brežice

DELOVNI ČAS
pon-pet: 8:00 - 16:00
sob, ned in prazniki: zaprto
E: Info@gemis.si

APARTMAJI ROGLA 

POSLOVNI PROSTORI

STANOVANJA

© 2020 - Gemis d.o.o - Vse pravice pridržane. 5ka. Agencija